Тендерайзери розм'якчувач для м'яса 19см Спартак R21968 S
150 ₴
Показати оптові ціниМінімальна сума замовлення на сайті — 200 грн
- Немає в наявності
- Оптом і в роздріб
- Код: 006667
- +380 (63) 749-63-38Лайф
- +380 (50) 445-09-70Водафон
Тендерайзер розм'якчувач для м'яса 19см Спартак R21968
Тендерайзер розм'якчувач для м'яса R21968 - розм'якчувач для м'яса, незамінна річ на кухні господині, обов'язковий прилад вдома для любителів м'яса. Розпушене за допомогою такого приладу м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим. При обробці тендерайзером волокна м'яса травмуються менше, ніж при обробці молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються. Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
Тендерайзер або розпушувач (пом'якшувач) для м'яса– це сучасний кухонний аксесуар, який замінить на кухні звичайний молоток для відбивання м'яса. Тендерайзер використовують і на професійній кухні, адже за допомогою цього пристосування м'ясо виходить особливо смачним і ніжним. Дуже гострі леза тендерайзера роблять в м'ясі глибокі проколи, одночасно відбиваючи його. Таким чином, м'ясо готують до маринування і тепловій обробці.
Переваги: ??
- Розпушене за допомогою тендерайзера м'ясо краще зберігає смакові якості, залишаючись при смаженні м'яким і соковитим.
- При обробці тендерайзером, волокна продукту травмуються менше, ніж при обробці молотком, а сполучні тканини, навпаки, максимально руйнуються.
- Теплові хвилі легше проходять крізь тканини розпушеного продукту, і м'ясо прожарюється набагато швидше і рівномірніше.
- При тепловій обробці таке м'ясо не втрачає у вазі, а час приготування його значно скорочується.
Як користуватися:
- Перед використанням пристосування для відбивання м'яса в перший раз його рекомендується промити. Покладіть м'ясо на обробну дошку.
- Обережно притисніть тендерайзером шматок м'яса. Уникайте розміщення приладу над кістками.
- Повторіть процес по всій поверхні м'яса 4-5 разів. Для товстих шматків м'яса потрібно перевернути шматок і повторити процедуру ще раз. Можете додати спеції— леза введуть їх всередину м'яса. Промивайте тендерайзери після кожного використання.
- Зрідка змащуйте ножі невеликою кількістю рослинного масла, щоб забезпечити плавну роботу.
Характеристики:
- Розмір: висота 19 см, діаметр 5 см;
- Кількість голок: 24;
- Матеріал лез: нержавіюча сталь;
- Матеріал корпусу: пластик;
- Колір: жовто-помаранчевий
- Вага: 0,1 кг
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Спартак |
Країна виробник | Китай |
Вага | 0.1 кг |
Довжина | 190 мм |
Матеріал робочої частини | Нержавіюча сталь |
Матеріал ручки | Пластик |
Ширина | 50 мм |
Користувацькі характеристики | |
Вид | Тендерайзеры |
Гарантія | 14 днів |
Матеріал поршнів / лез тендерайзера | Нержавіюча сталь |
Матеріал рукоятки молотка / тендерайзера | Пластик |
- Ціна: 150 ₴